Karácsonyi DIY ajándék készítés otthon a gyerekkel 🥰

Az ajándékozás nemcsak az ünnepek alatt, hanem mindenkor különleges élmény, különösen akkor, ha az ajándékot közösen, a lurkókkal együtt készítjük el. Így nemcsak az ajándékozás maga, hanem az ajándék készítés is egy élménnyé válik, és a gyerkőcök is megtanulják, mi a szívből jövő ajándék – az idő, amit azzal töltünk, hogy kitaláljuk mi teheti a megajándékozottat boldoggá, az idő és a szeretet, ami az ajándék elkészítéséhez elengedhetetlen, majd a csomagolás és a szívünk ünneplőbe öltöztetése a nagy alkalomra ❤️

Ajándék készítés otthon a gyerekkel

Az alábbi kreatív videóban egy bevásárló szatyor elkészítését mutatjuk be, amely nemcsak egy kedves ajándék, hanem egy kedves mérföldkő is lehet, amely a kislurkók növekedésének állítunk emléket.

Hozzávalók:

  • egy pamutszatyor, vagy pamut asztalkendő, esetleg póló
  • textilfesték, tetszőleges színben
  • és egy nagy adag kreativitás – a minta tetszés szerint variálható 🙂

A textilfesték száradási ideje átlagosan 3 óra, de a pontos idő mindig fel van tüntetve a csomagoláson. A száradási idő letelte után át kell a mintát vasalni, és ezután már moshatóvá válik az elkészült bevásárló szatyor/asztalkendő vagy póló.

Jó mókázást!

 

Ha tetszett a videó és megosztanád barátnőiddel, mamitársaiddal is a közös alkotás örömét,  akkor kérlek nyomj egy like-ot, és oszd meg ezt a tartalmat.

Scroll to Top