Együtt a Mamikért

Kifli x La Môme

01
Partnerünk, a Kifli

Segítségükkel online intézheted a bevásárlásodat, melyet akár 3 óra alatt és egészen a küszöbödig szállítanak. A Kifli beszállítói legjobb hazai pékek, hentesek és termelők, ezért a kínálatban csak friss és prémium minőségű termékek szerepelnek.

A megszokott termékeken túl exkluzív kínálat és organikus áruk is gazdagítják a Kifli termékpalettáját, így itt mindenki megtalálhatja, amire szüksége van. Mivel a Kifli számára is a minőség és a vásárlók elégedettsége a legfontosabb, ezért ha gond lenne bármelyik termékkel, kérdés nélkül kredit formájában visszatérítik a problémás áruk árát.

02 Kifli x La Môme
Ingyenes szállítás

Miután mind a Kiflinek, mind a La Môme-nak az a célja, hogy megkönnyítse a mamik és a családok dolgát, egyértelmű volt, hogy közösen is kitalálunk valamit.

Ezért, a Kiflivel összefogva szeretnénk a LaMôme mamiknak 2.000 Ft értékű kreditet* felajánlani, amely egészen december 5-ig használható fel.

De ez még nem minden! Ez az ajánlat összevonható a Kiflinél jelenleg futó az első vásárlóknak ingyenes szállítás akcióval, így ez a tökéletes alkalom arra, hogy kedvezményesen kipróbálhasd a Kifli élményt.

Ezen felül pedig, minden mami, aki felhasználta az ajándék krediteket dec. 5.-ig, automatikusan részt vesz a Mikulás napi sorsoláson**, ahol 5 darab 1 hónapos Prémium Kifli tagságot sorsolunk ki.

Mamik, játékra fel!

* első vásárlóknak, 20.000 Ft összegű vásárlás esetén
** A Kifli szervezésében

03 Prémium tagság előnyei

Ingyenes és gyors
szállítás

Állandó 10-20%
kedvezmény

Rendszeres havi
kedvezmények

Mami, ezt ugye nem hagyjuk ki?

A fenti ajánlat határideje lejárt, így ebben a játékban sajnos már nem vehetsz részt. De előtted a lehetőség, hogy ez a jövőben ne forduljon elő!

A Kifliről mondták

idezojel
lyen kedves és segítőkész szállítóval még nem találkoztunk korábban!!! Szívből köszönjük. Köszönjük, hogy ilyen hamar szállítottak nekünk, főként az újszülött picibaba miatt, büszkén viseljük mindenhol a Róbert Károly Magánkórházban kapott Kiflicske sapkát.
Renáta, Budapest
idezojel
Kiflicske tagként örülök a díjmentes kiszállításnak, sok családi időt spórol meg. Egyébként minden a megszokott magas színvonalon, nagyon kedvesen és figyelmesen történt.
Bernadeth, Érd
idezojel
A legjobbkor küldtétek a lehetőséget, mert már 3 napja nem volt időm munka után elmenni vásárolni, és már szó szerint üres volt a hűtőnk. Mire hazaértem a munkából, már majdnem itt is volt a sok finomság. Imádtam!!!
Petra, Budapest, III. kerület

La Môme facebook oldal

Immár 6 éve, közel 30 ezer követővel – mert Együtt könnyebb!

La Môme facebook oldal

Immár 6 éve, közel 30 ezer követővel – mert Együtt könnyebb!

Scroll to Top