Minden egy helyen, amit a hozzátáplálásról tudni szeretnél

Hozzátáplálás kisokos

01 A hozzátáplálás megkezdése

Ha a kisbabád készen áll a hozzátáplálásra, akkor kétféle módon kezdhetsz hozzá: tradicionális hozzátáplálással vagy a baba által vezetett (BLW, azaz a falatkás) hozzátáplálással.

Könyvünkből megismerheted mindkét módszer előnyeit és hátrányait, sőt, összegyűjtöttünk 5 tippet, aminek a segítségével élvezetesebbé teheted az étkezést a babóca számára.

Bónuszként pedig összeállítottunk egy táblázatot, amit akár a hűtőre is kitehetsz, és amiben fel van tüntetve, hogy a kismanó hány hónaposan éppen milyen élelmiszereket ehet.

02
Ételek, amikkel vigyázni kell

Ha a kisbabád készen áll a hozzátáplálásra, akkor kétféle módon kezdhetsz hozzá: tradicionális hozzátáplálással vagy a baba által vezetett (BLW, azaz a falatkás) hozzátáplálással.

Vannak olyan élelmiszerek és italok, amelyeket nem ajánlott adni a kislurkó egy éves kora előtt, mert a fejletlen emésztőrendszer nem képes ezekkel megbirkózni.

Külön fejezetet szántunk annak, hogy milyen változásokra számíthatsz a szilárd étel bevezetése után és hogy milyen árulkodó jelek rejtőzködhetnek a kismanó pelusában is.

03 Lapozz bele az E-bookba!

A 25 oldalas könyvecske tartalmazza a hozzátáplálás megkezdéséhez szükséges általános tudnivalókat, a potenciális veszélyekre utaló jeleket illetve azoknak az élelmiszereknek és italoknak a listáját, amelyeket inkább kerülni érdemes.

Összegyűjtöttünk 10 szuperélelmiszert, amelyek jó alapot nyújtanak arra az esetre, ha valami különlegessel kínálnád meg a kislurkót.

A megszokott alma-sárgarépa-burgonya-sütőtökön kívül, további egészséges és tápanyagokban gazdag élelmiszereket is összegyűjtöttünk. Jó étvágyat!

Mami, ezt ugye nem hagyjuk ki?

Töltsd le most ezt az átfogó hozzátáplálás kisokost, ahol minden fontos információt megtalálsz 4-6 hónapos kisbabád első étkezésével kapcsolatban.

LaMôme facebook oldal

Immár 6 éve, közel 30 ezer követővel – mert Együtt könnyebb!

Scroll to Top