Hozzátáplálás?

Mutatjuk, hogyan csináld jól!

Tippek, trükkök, receptek, hogy egészséges ételekkel és megfelelő felkészültséggel kezdjétek el a hozzátáplálást.

01
BLW - vagyis a falatkás
hozzátáplálás

Mindenki hallott már róla, sokan ki is próbálták, de egy biztos: véleménye mindenkinek van a módszerről. Ezen információáradatban segítünk eligazodni olyan  hasznos tippekkel és gyakorlati tanácsokkal, melyek segítségével biztonságosan kipróbálhatjátok a szilárd ételre való átállást. 


Végigvesszük a hozzátáplálás előnyeit-hátrányait is, és szuper eszközöket mutatunk, amelyek megkönnyítik nektek az átállást.

Megmutatjuk, milyen előnyökkel jár a baba számára, és hogy ennek milyen rövid és hosszú távú pozitív hatásai lehetnek.

02
BLW - mit egyen a gyerek és mikor

Miből áll az egészséges étrendje egy csecsemőnek? Megmutatjuk az egyes alap élelmiszercsoportok előnyeit, élettani hatásait. Egészséges elkészítési módszereket ismerhetsz meg, a tápanyagok (és ízek) megőrzéséhez.

Ingyenes e-bookunkban időnyerő tippeket is találsz, hogy úgy tehesd hatékonyabbá az otthoni főzést, hogy közben a minőségből sem kell engedned.

Könyvünk végén színes ízelítőt adunk az egyes korcsoportok számára ideális fogásokból, színes receptek formájában.

03 Lapozz bele az E-bookba!

Az útmutató egyetlen könyvbe összefoglalva tartalmaz mindent, amit kismamaként, újdonsült anyukaként a falatkás hozzátáplálásról tudnod érdemes – mindezt hasznos forrásokkal, táblázatokkal, lényegre törő fejezetekkel a száraz infódömping helyett. 


Megválaszoljuk a leggyakoribb, szülőkben felmerülő kérdéseket a falatkás táplálás kapcsán, valamint eloszlatjuk a módszerrel kapcsolatos tévhiteket.

Jó olvasást, biztonságos étkezést kívánunk minden picurkának!

Mami, ezt ugye nem hagyjuk ki?

Mi megspóroltunk neked pár óra guglizást, úgyhogy töltsd le gyorsan ezt az átfogó, ingyenes kisokost a könnyű, sikerekben és finomságokban gazdag hozzátáplálásról.

LaMôme facebook oldal

Immár 6 éve, közel 30 ezer követővel – mert Együtt könnyebb!

Scroll to Top