Szakértőink

Ismerd meg a La Môme szakértőit

Tapasztalt szakemberek a legfantasztikusabb Mami közösségért

Bár tudjuk, hogy csoportunkban rengeteg szakértő mami van, akik mindig készek segíteni, mindazonáltal mi is megkerestünk néhány kiemelkedő szakembert, akikkel szorosabb együttműködést szeretnénk fenntartani. Szakértőink köre ráadásul a későbbiekben folyamatosan bővülni fog.

Már elkezdődött a közös tartalomgyártás, aminek keretein belül tanácsadóink szisztematikusan megválaszolják az anyává válás és a gyereknevelés kapcsán felmerülő gyakori kérdéseket és tanácsokat adnak a problémák megoldásához, legyen szó akár pszichológiai, dietetikai vagy egyéb egészséggel kapcsolatos témákról.

Terhesség

Minden amit a 9 hónapról tudni érdemes

Szülés

Kihívások és megoldások újdonsült Mamiknak

Baba

Minden, amire legféltettebb kincsünknek szüksége lehet

Lurkók

Hasznos tippek kicsiknek és Mamiknak

SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ SZAKORVOS

Dr. Nagyházi Orsolya

Szülész-nőgyógyászként küldetésem, hogy segítsek; ezért a gyógyítás mellett kiemelt figyelmet fordítok a kommunikációra és a tájékoztatásra. A munkám során rengeteg tévhittel találkozom, ezért a rendelésem alatt elsőbbséget élvez a pácienseim kérdéseinek a megválaszolása és a téveszmék eloszlatása.

VISELKEDÉS-PSZICHOLÓGIAI SZAKÉRTŐ

Pócsmegyeri Zsuzsanna

Tapasztalatból tudom, hogy különösen nehéz az anyává válás és a gyereknevelés nehézségei között megőrizni az egyensúlyunkat, és sokszor nem tudjuk mit tehetünk azért, hogy boldog mami és feleség legyünk. Ebben a nehéz helyzetben szeretnék segíteni a mamiknak, hogy mindannyian olyan életet élhessünk amelyre igazán vágyunk.

SZEMÉLYI TRÉNER

Miló Viktória

Az életemet mindig meghatározta a sport szeretete, és teljes szívvel hiszek abban, hogy ép testben, ép lélek. Ezért a La Môme mamiknak egy önbizalom-növelő és alakformáló, otthon végezhető edzéssorozattal készültem – mert egy kis én-idő és törődés egy elfoglalt maminak is jár. Mozgásra fel!

KLINIKAI SZAKPSZICHOLÓGUS

Porkoláb-Minarik Annamária

Küldetésemnek tartom, hogy támogassam az embereket a változási folyamatokban. Azt vallom, hogy az önismeret, önmagunk mélyebb megértése, szükséges ahhoz, hogy kapcsolataink harmonikusabbak legyenek, jobb szülőkké váljunk, stressz szintünk csökkenjen és az önértékelésünk is biztos alapokon álljon.

CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZ SZAKORVOS

Dr. Bense Tamás

Egy gyermek sikeres gyógyításához elengedhetetlen a szülő és az orvos közötti kölcsönös bizalom. Rendelésemen oldott a légkör; kis pácienseimnek a legkorszerűbb, tudományosan megalapozott elvek alapján igyekszem segíteni, nem csak a konkrét panaszt, hanem az egész “kis embert” nézve.

GYÓGYTORNÁSZ

Udud Réka

Életemben központi szerepe van a sportnak és hivatásomnak tekintem, hogy másoknak segítsek. Amióta megszületett a kisfiam, azóta szívügyem az anyukák egészsége, a mozgás szempontjából. Fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja a saját mozgásformáját, aminek segítségével feltöltődhet és kikapcsolódhat.

SZAKGYÓGYSZERÉSZ, GYÓGYNÖVÉNYSZAKÉRTŐ

Csupor Dezső

A gyógynövények kiválthatják egyes gyógyszerek használatát, de ha ez a célunk, akkor minden esetben szakértő segítsége szükséges. Gyakori, hogy a növényi szereket kellő tudás híján nem a megfelelő célra, vagy olyan esetben alkalmazzák, amikor nem egy gyógynövény jelenti az optimális megoldást.

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ

Kovács Dóra

Anyaként azt hisszük, mindent kibírunk. Aztán a testünk, vagy a lelkünk bedobja a törölközőt és csak kapkodunk a korábban elveszett egészségünk, jókedvünk, testsúlyunk után. Küldetésem, hogy segítsek ha szeretnéd magad újra formába hozni, önsanyargatás nélkül, holisztikus szemlélettel támogatva.

Terhesség

Minden amit a 9 hónapról tudni érdemes

Szülés

Kihívások és megoldások újdonsült Mamiknak

Baba

Minden, amire legféltettebb kincsünknek szüksége lehet

Lurkók

Hasznos tippek kicsiknek és Mamiknak

Scroll to Top