Fényvédelem babáknak és kismamáknak

Minden (is) amit a fényvédelemről tudnod kell

01
A fényvédelem fontossága

Biztosan neked is van olyan emléked gyerekkorodból, amikor te magad vagy egy családtagod úgy leégett a nyáron, hogy a piros szín egy egészen új árnyalatát sikerült felfedeznetek. Jó hír, hogy a naptól nem kell félni, a leégés kockázatairól és hosszútávú hatásairól viszont ma már sokkal több kutatási eredmény áll rendelkezésünkre.

Könyvünkben összeszedtünk számodra mindent, amit a napfény hatásairól és a leégések megelőzéséről tudnod kell, hogy te és csemetéd is biztonságban élvezhessétek a szabadban töltött időt.

Bemutatjuk, miért fontos a szervezet számára a napfény és mit kell tudnod az UV-sugárzásról; szuper kis ellenőrzőlistánk segítségével pedig télen-nyáron megfelelő fényvédelemmel ellátva indulhattok sétálni!

02
Naptej kisokos kismamáknak, kisbabáknak

A fényvédelem fontosságáról – különösen nőként – rengeteget hallhatunk, évszaktól függetlenül, elsősorban szépségápolási és egészségügyi vonatkozásban. Kismamaként, újdonsült szülőként azonban már eggyel trükkösebb a téma.

Léteznek ugyanis olyan fényvédő hatóanyagok, amelyeket kismamák számára nem ajánlanak a szakértők, és az sem mindegy, hogy babád számára milyen naptejet választasz.

Külön fejezetben magyarázzuk el, hogy mit takarnak az egyes tulajdonságok, mit jelent pontosan az SPF szám és hogy pontosan milyen összetevőkre kell figyelned a naptej kiválasztásakor.

03
Lapozz bele az E-bookba!

A 30 oldalas útmutató egyetlen könyvbe összefoglalva tartalmaz mindent, amit kismamaként, újdonsült anyukaként a fényvédelemről tudnod érdemes – mindezt hasznos forrásokkal, táblázatokkal, lényegre törő fejezetekkel a száraz infódömping helyett.

Az e-book a legfrissebb ajánlások és kutatási eredmények, valamint a LaMôme megkérdezett szakértőinek (Dr. Bense Tamás csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos és Dr. Halász Dóra szakgyógyszerész) összefoglalói alapján készült.

Megválaszoljuk a leggyakoribb, napozással és napégéssel kapcsolatos szülői kérdéseket, valamint eloszlatjuk a fényvédelemmel kapcsolatos tévhiteket. Jó olvasást, biztonságos napozást kívánunk!

Mami, ezt ugye nem hagyjuk ki?

Spórolj meg magadnak pár óra guglizást és töltsd le most ezt az átfogó kisokost a babák és kismamák helyes fényvédelméről!

LaMôme facebook oldal

Immár 6 éve, közel 30 ezer követővel – mert Együtt könnyebb!

Scroll to Top