Maximumra növelt biztonság útközben is

Minden (is) amit a gyerekülésekről tudnod kell

01 Fókuszban a gyerekülés

A biztonság nem szerencse kérdése, arra bizony fel kell készülni. Szülőként minden bizonnyal neked is gyermeked épsége a legfontosabb. Egy jól kialakított autósülés az elérhető legjobb védelmet biztosítja apróságodnak a kocsiban és megóvhatja őt a balesetek okozta sérülésektől. Ehhez azonban fontos, hogy a számotokra legmegfelelőbb ülést válaszd.

Könyvünkben összefoglaltunk számodra mindent, amit a gyerekülésekről tudnod érdemes: típusok, előnyök-hátrányok, melyik típust hogyan használd, mik a leghasznosabb kiegészítők a közös, akár hosszabb autós utazáshoz.

Gyűjtésünkből megismerheted a gyerekülésekre és a gyermekek autóban való szállítására vonatkozó legfontosabb hazai szabályokat is.

02 Melyiket válasszam - gyerekülés kisokos

A gyerekülés nem játék! Ahány Mami és baba, annyiféle személyes igény, szokás. Ezért jól fontold meg amikor ülést választasz, hiszen évekig picikéd társa és védelmezője is lesz! Segítségünkkel könnyen megtalálhatod a baba korához, méretéhez, saját igényeihez leginkább illeszkedő típust.

Dönthető? Elforgatható? Menetiránnyal megegyezően vagy háttal? Ezek mind kulcskérdések az ülésválasztásnál. Gyerekülés körképünkben végigvesszük a fontos kritériumokat, hogy megkönnyítsük a választást.

Fejezeteinkből megtudhatod, hogy milyen fontos szempontokat jó végiglistáznod ülésválasztásnál, milyen plusz kiegészítőkkel teheted extra biztonságossá picikédnek az autóban való utazást, sőt, még azt is megmutatjuk, melyek a vásárláskor leggyakrabban elkövetett hibák.

03 Lapozz bele az E-bookba!

A 38 oldalas útmutató egyetlen könyvbe összefoglalva tartalmaz mindent, amit kismamaként, újdonsült anyukaként az utazásbiztonságról tudnod érdemes: mit hogyan használj szabályosan, mivel fokozhatod még tovább a biztonságot és mit is mutat meg az ADAC töréstesztje.

Az e-book segítségével igazi feketeöves gyerekülés szakértővé képezheted magad, akinek nem marad megválaszolatlan kérdése a témában. Ilyen tudás birtokában egész biztosan a legjobbat fogod választani csemetédnek!

Még ha úgy érzed, mindent (is) tudsz már a gyerekülésekről, kiadványunkban átfogóan válaszoljuk meg a leggyakoribb, gyerekülésekkel kapcsolatban felmerülő szülői kérdéseket. Segítségünkkel olyan szempontokat is megismerhetsz, amelyekre lehet, hogy nem is gondoltál. Jó olvasást, biztonságos utazást kívánunk!

Mami, ugye ezt nem hagyjuk ki?

Akár gyerekülés vásárlásán gondolkodsz, akár a már meglévővel nem vagy elégedett, kiadványunk neked szól: segítségével tutira meg fogod találni a tökéletes autósülést!

LaMôme facebook oldal

Immár 6 éve, közel 30 ezer taggal – mert Együtt könnyebb!
Scroll to Top