Rólunk

Ismerd meg a LaMôme történetét, alapítóit, tulajdonosait és szakértőit, valamint az értékrendet, ami alapján a közösség működik.

Rólunk

Ismerd meg a LaMôme történetét, alapítóit, tulajdonosait és szakértőit, valamint az értékrendet, ami alapján a közösség működik.

Az anya érzése a legboldogítóbb vagy a legfájdalmasabb, aszerint, amint a sors ezt neki osztályrészül juttatja.

LaMome logó

01 | Alapítók

A LaMôme Mami-közösséget 2014-ben hívta életre Mádai Vivien, Bodnár Vivien és Szilágyi Virág. A céljuk egy olyan személyes ismeretségen és meghíváson alapuló közösség létrehozása volt, melyben az édesanyák és az anyaságra készülő nők kötetlenül beszélhetnek, segíthetik egymást és megoszthatják egymással tapasztalataikat.

A két Vivi és Virág kezdeményezése hosszú évekig tartó áldozatos munkájuk révén az egyik legnevesebb és legminőségibb Mami-közösséggé nőtte ki magát. Az alapítók – egyéb elfoglaltságaik és a világjárvány támasztotta fokozatos online elvárások miatt – 2021-ben hívtak segítséget a LaMôme-sztori továbbviteléhez a Seven Digits Média Zrt. tulajdonosai személyében.

LaMome alapítók
LaMome logo

02 | A felmentő sereg

A LaMôme márkát és a hozzá tartozó Facebook oldalt, illetve a Facebook csoport adminisztrációját 2021-ben vette át a Seven Digits Média Zrt. tulajdonosaihoz tartozó DigitCom Kft. A tulajdonosok szándéka, hogy az Alapítók által felépített közösséget és az Alapítók nagyvonalú, önzetlen és segítő szándékú értékrendjét továbbvigyék és technológiai, valamint tartalmi szempontból továbbfejlesszék.

Az új tulajdonosok sem a LaMôme márka továbbfejlesztésébe, sem a Facebook Csoport mindennapi működésébe, sem a tartalmi fejlesztésekbe nem kívánnak beleszólni, így a DigitCom Kft. ügyvezetését a 7Digits csapatához az elsők között csatlakozó kollégájukra, Czire Zsuzsannára bízták.

03 | Küldetésünk

Küldetésünk

A LaMôme célja egy támogató és segítő közösség fenntartása, ahol  meghallgatnak és tanácsot kapsz, ahol együtt nevetünk és (néha-néha) sírunk, ahol egymást bátorítva és kézen fogva haladunk a szülőség rögös útján.

Az inspiráló történetek mellett készülünk szakértői tanácsokkal, gyakorlati tippekkel, közös eseményekkel, ajánlókkal, mindennel (is), amivel a mamik mindennapjait könnyebbé tudjuk tenni. Ne feledd, a környezet és a média által támasztott, gyakran irreális elvárások közepette nem vagy egyedül – a LaMôme közösség melletted áll.

Mamik, tartsunk össze, mert együtt könnyebb.

03 | Együttműködő partnerek

webshippy ikon
revitalmed ikon
eOptika ikon
eOptika ikon

04 | Hasznos információk

A LaMôme Mamiközösség egy zárt Facebook Csoport, ahová ajánlás útján veszünk fel új tagokat. Új jelöltek a Csoport tagjainak ajánlásával kerülnek be, így ha szeretnél csatlakozni a Közösséghez, kérlek, keress valakit, aki már tagja a LaMôme csoportnak és kérd meg, hogy a Csoport adminisztrátorainak küldött ajánlásával jelezze támogatását.
Amennyiben jelentkeztél, kérlek, légy türelemmel, a Csoport admin-ok pár naponta átnézik a csatlakozási kérelmeket és döntenek a jóváhagyásról. Amennyiben egy hét elteltével sem kapnál választ, kérjük, hogy ezen a linken jelezd az adminisztrátorok felé.

A tartalomértesítő a LaMôme Blog bárki által igénybe vehető ingyenes online szolgáltatása. Heti, vagy esetenként kétheti egy alkalommal küldünk e-mailt azoknak, akiktől erre előzetesen engedélyt kaptunk. A tartalomértesítőre a LaMôme Blog bármelyik oldalán fel lehet iratkozni, az esetleges leiratkozás pedig minden e-mail üzenet alján megtalálható „Leiratkozás”, vagy „Unsubscribe” gombbal elvégezhető.

A tartalomértesítőben a LaMôme Blog legújabb cikkei, videói és podcast-jai mellett igyekszünk minden olyan újdonságot, ötletet, lehetőséget, vagy épp terméket bemutatni, mely hasznára lehet egy Mindentudó Maminak.

Amennyiben szeretnél a LaMôme szakértőivel konzultálni, vagy időpontot foglalnál hozzájuk, azt a Szakértőink oldalon megteheted. A rajtunk keresztül indított megkeresések a LaMôme számára semmilyen anyagi juttatással, jutalékkal, vagy egyéb előnnyel nem járnak, szakértőink kiválasztása során kizárólag a szakmai hitelességet és a LaMôme közösség értékrendjével való azonosulást tartjuk szem előtt.

A LaMôme Blog tartalmai szerzői jogvédelem alatt állnak. A LaMôme márka tulajdonosa, a DigitCom Hungary Kft. a tartalmak újrahasznosítását, másolását, más domain-eken történő publikálását szigorúan tiltja, illetve speciális esetekben meghatározott feltételekhez köti.

Amennyiben szeretnél bármilyen, a blogon megjelenő tartalmat újrahasznosítani, publikálni, vagy teljes terjedelmében hivatkozni, kérlek, hogy ezen a linken keresztül vedd fel a kapcsolatot a DigitCom Hungary Kft. ügyvezetésével.

Mi történt a régi LaMôme logóval?

Legnagyobb sajnálatunkra a régi logó elérhetetlen volt már olyan – úgynevezett vektoros – formátumban, amire szükség lett volna az átdolgozásához, így egy a régihez hasonló, de letisztultabb irányvonal mellett döntöttünk.

Változik majd a LaMôme Csoport házirendje?

Nem tervezünk alapvető változtatásokat, hiszen a LaMôme közösség és az alapítók által kialakított mértékrend és működés az, ami a valódi értékét adja a LaMôme márkának. Időről-időre – elsősorban a közösség javaslatainak megfelelően – nyitottak vagyunk változtatásokra, de semmiképp nem kívánunk olyan bevett szokásokon, vagy íratlan szabályokon változtatni, amit nem a közösség javát szolgálja.

Hogyan vehetek részt a LaMôme blog tartalomfejlesztésében?

Ha úgy érzed, lenne olyan mondanivalód, ami a blog oldalaira kívánkozik, akkor kérlek, keresd meg a LaMôme márkát üzemeltető cég, a DigitCom Hungary Kft. ügyvezetőjét, Czire Zsuzsannát ezen a linken. Zsuzsi elmondja majd a lehetőségeket és a vendég-tartalmak készítésének folyamatát is.

05 | Légy részese a LaMôme csapatnak

anyuka a napár előtt kezében egy kisbabával
Mosolygó és dolgozó fiatal hölgy

Mindig nyitottak vagyunk a LaMôme Közösség kreativitására

Amennyiben úgy érzed, hogy a LaMôme blog nyilvánosságának figyelmét érdemlő történeted, javaslatod, kreatív koncepciód, vagy tartalmad van, írj nekünk és mi segítünk, hogy minél több Mami tudjon róla.

Bűvész ikon
Lejátszás ikon
Hallgasd Ikon
Bűvész ikon

Csatlakozz a bennfentesekhez

Cikkeink, videóink és rendezvényeink egy részét csak a bennfenteseknek tartjuk fenn. Csatlakozz és értesülj elsőnek mindenről heti egy e-mailben!


Csatlakozz a bennfentesekhez

Cikkeink, videóink és rendezvényeink egy részét csak a bennfenteseknek tartjuk fenn. Csatlakozz és értesülj elsőnek mindenről heti egy e-mailben!

Send this to a friend