Rólunk

Ismerd meg a La Môme történetét, alapítóit, tulajdonosait és szakértőit, valamint az értékrendet, ami alapján a közösség működik.

Az anya érzése a legboldogítóbb vagy a legfájdalmasabb, aszerint, amint a sors ezt neki osztályrészül juttatja.

– Blaha Lujza

A LaMôme Mami-közösséget 2014-ben hívta életre Mádai Vivien, Bodnár Vivien és Szilágyi Virág. A céljuk egy olyan személyes ismeretségen és meghíváson alapuló közösség létrehozása volt, melyben az édesanyák és az anyaságra készülő nők kötetlenül beszélhetnek, segíthetik egymást és megoszthatják egymással tapasztalataikat.

A két Vivi és Virág kezdeményezése hosszú évekig tartó áldozatos munkájuk révén az egyik legnevesebb és legminőségibb Mami-közösséggé nőtte ki magát. Az alapítók – egyéb elfoglaltságaik és a világjárvány támasztotta fokozatos online elvárások miatt – 2021-ben hívtak segítséget a La Môme-sztori továbbviteléhez a Seven Digits Média Zrt. tulajdonosai személyében.

A La Môme márkát és a hozzá tartozó Facebook oldalt, illetve a Facebook csoport adminisztrációját 2021-ben vette át a Seven Digits Média Zrt. tulajdonosaihoz tartozó DigitCom Kft. A tulajdonosok szándéka, hogy az Alapítók által felépített közösséget és az Alapítók nagyvonalú, önzetlen és segítő szándékú értékrendjét továbbvigyék és technológiai, valamint tartalmi szempontból továbbfejlesszék.

Az új tulajdonosok sem a La Môme márka továbbfejlesztésébe, sem a Facebook Csoport mindennapi működésébe, sem a tartalmi fejlesztésekbe nem kívánnak beleszólni, így a DigitCom Kft. ügyvezetését a 7Digits csapatához az elsők között csatlakozó kollégájukra, Czire Zsuzsannára bízták.

A La Môme célja egy támogató és segítő közösség fenntartása, ahol  meghallgatnak és tanácsot kapsz, ahol együtt nevetünk és (néha-néha) sírunk, ahol egymást bátorítva és kézen fogva haladunk a szülőség rögös útján.

Az inspiráló történetek mellett készülünk szakértői tanácsokkal, gyakorlati tippekkel, közös eseményekkel, ajánlókkal, mindennel (is), amivel a mamik mindennapjait könnyebbé tudjuk tenni. Ne feledd, a környezet és a média által támasztott, gyakran irreális elvárások közepette nem vagy egyedül – a LaMôme közösség melletted áll.

Mamik, tartsunk össze, mert együtt könnyebb.

Mamik, tartsunk össze, mert együtt könnyebb!

A La Môme Mamiközösség egy zárt Facebook Csoport, ahová ajánlás útján veszünk fel új tagokat. Új jelöltek a Csoport tagjainak ajánlásával kerülnek be, így ha szeretnél csatlakozni a Közösséghez, kérlek, keress valakit, aki már tagja a La Môme csoportnak és kérd meg, hogy a Csoport adminisztrátorainak küldött ajánlásával jelezze támogatását.

Amennyiben jelentkeztél, kérlek, légy türelemmel, a Csoport admin-ok pár naponta átnézik a csatlakozási kérelmeket és döntenek a jóváhagyásról. Amennyiben egy hét elteltével sem kapnál választ, kérjük, hogy ezen a linken jelezd az adminisztrátorok felé.

Facebook Közösség →

Mindig nyitottak vagyunk a La Môme Közösség kreativitására

Amennyiben úgy érzed, hogy a La Môme blog nyilvánosságának figyelmét érdemlő történeted, javaslatod, kreatív koncepciód, vagy tartalmad van, írj nekünk és mi segítünk, hogy minél több Mami tudjon róla.

Csatlakozz a bennfentesekhez

Cikkeink, videóink és rendezvényeink egy részét csak a bennfenteseknek tartjuk fenn. Csatlakozz és értesülj elsőnek mindenről heti egy e-mailben!

Scroll to Top