Gyereknapi programok az Etele Plaza-ban és az ETELE Cinema-ban

Az Etele Plaza és az ETELE Cinema idén is különleges programokkal várja a gyerekeket május utolsó hétvégéjén, amikor a legkisebbektől a kamaszokig mindenki jól érezheti magát.

Az Etele Plaza harmadik emeletén található KÖLYÖKPARK péntektől egészen hétfőig (május 26-29.) Quadro építő és GONGE fejlesztő játékokkal várja a gyerekeket, pénteken és szombaton pedig animátorok is szórakoztatják majd a kicsiket a játszóházban.

A bevásárlóközpont azokat is várja, akik zenehallgatással ünnepelnék a gyereknapot: május 27-én, szombaton 17 órától a The Free Four helyi gyermekzenekar ad koncertet, akiket 17.30-tól a méltán híres Virtuózok résztvevőinek fellépése követ a színpadon.

Az ETELE Cinema a nyitás óta a gyerekes családok kedvencévé vált, ezen a hétvégén pedig három napon át egy gyerekfilmekben gazdag műsor várja őket. A még teljesebb moziélményhez a büfékben a teljes hosszú hétvégén elérhető fagyi és vattacukros menü is hozzájárul.

A filmeken túl vasárnap programok egész sorából lehet majd választani, az eltöltött idő színesebbé tételét egész nap arcfestők és csillámtetoválók segítik. A végeredmény megörökítéséhez pedig tökéletes lesz a vasárnap 09:30 és 13:30 között igénybe vehető zöld háttér előtti fotózási lehetőség, ahol akár Olaf társaságában fényképezkedhetnek a gyerekek.

A ETELE Cinema első bábszínház-előadására is ezen a hosszú hétvégén kerül sor. Május 29-én a Madách Színház művészei adják elő a Kisvakond és a világbéke című mesemusicalt az ETELE Cinema-ban.

A hétvégén különleges moziműsorból választhatnak a gyerekek is, így egészen biztosan minden korosztály megtalálja a kedvencét.

Scroll to Top