Ünnepi Könyvhét és Gyerekkönyv Fesztivál

A könyvimádók, és a gyerekkönyv rajongók legnagyobb örömére idén 94. alkalommal kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése szervezésében, amely a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri eseménye. A kislurkóknak szinte alkalmuk sem volt még kipihenni a hatalmas gyereknapi forgatagot, máris új, izgalmas eseményekkel és tartalmas programokkal várják őket a szervezők 🙂

Legnagyobb örömünkre most hétvégén, június 9 és 12 között nyitja meg kapuit az év egyik legfontosabb irodalmi rendezvénysorozata a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén; és ezen a rendezvényen nemcsak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is sok szeretettel várják.

20 új gyerekkönyv is bemutatkozik

A gyerekkönyvkiadók standjai a Duna-korzón lesznek megtalálhatók, ahol a kortárs gyerekirodalom 20 új gyöngyszeme is bemutatkozik, melyekkel kifejezetten az Ünnepi Könyvhétre (meg a nyári szünetre ) készültek a kiadók. A könyvbemutatók és mesés standok mellett lesz sok dedikálás is, és kedvenceitekkel is találkozhattok személyesen.

Itt a tökéletes alkalom arra, hogy a kislurkókkal együtt böngésszetek a könyvek között, megismerkedjetek kedvenc íróitokkal és betárazzatok izgalmas, kalandokkal teli könyvekkel a nyári szünetre.

Várunk sok szeretettel a Duna-korzón!

Scroll to Top