Gyereksziget a Hajógyári szigeten június 3. hétvégéjén

A már megszokott módon idén is megszervezésre kerül a nagyszabású Gyereksziget, ahol egy egész hétvégén változatos és ingyenes családi programokkal várnak a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit. Ez az a rendezvény, ahol garantáltan mindenki megtalálja a számítását, a kalandvágyó picuroktól egészen a barkácsolni vagy sütögetni szerető nagyobbakig, sőt itt a szülők sem maradnak ki az izgalmas kihívásokból, ugyanis családi versenyek mellett a retro játékokkal és videójátékokkal nosztalgiázhatnak a nagyobbak.

A háromnapos fesztiválon a szórakoztató koncertek, bűvész és artista show-k mellett, ismeretterjesztő programokat is találhatunk, állatsimogatókat illetve a már megszokott módon, kiemelt figyelmet kap a biztonságos közlekedés és a mobil szűrőkocsik jóvoltából, az egészség.

A Gyereksziget főbb fellépői

Június 16-án fergeteges koncerttel vár Halász Judit és még aznap az Aranyszamár Bábszínház előadását is láthatjátok. 17.-én Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina is fellép, míg 18.-án az Apacuka zenekar koncertjét és a Majorka Bábszínház előadását láthatjátok.  Mindhárom nap izgalmas bűvész és zsonglőr show-t, illetve a Rippel fivérek artista iskolájának bemutatót is láthatjátok; emellett izgalmas gasztrokalandok, sütigyár, kiskerti növény-játszótér és mini piac is várja az érdeklődőket.

Számtalan játékos kihívás, kaland. és akadálypályák várják, hogy próbára tegyétek az ügyességeteket, emellett játszóházak és barkácssátrak tömkelege kínál izgalmas és szórakoztató feladatokat. A Fővárosi állatkert is kint lesz a Gyerekszigeten, sőt, állat- és kutyussimogatót is találtok majd. A teljesség igénye nélkül kiemelném még a cserkésztáborokat, a kajak-kenu és íjászat bemutatót, a méhekről tartott ismeretterjesztő előadást is.

Gyertek ti is szórakozni!

Scroll to Top