Torna otthonra – melegíts be Miló Vikivel 💪

FittMami sorozatunk első torna otthonra videója következik Miló Viktória világbajnok ökölvívó és motivációs tréner vezetésével.

A FittMami sorozatunkban változatos és otthon is egyszerűen elvégezhető gyakorlatokat találsz, és ezekhez a gyakorlatokhoz semmilyen extra eszközre nem lesz szükséged. Ráadásul a gyakorlatok megtervezésénél Viki figyelembe vette azt is, hogy egy maminak általában véve kevés a szabadideje, ezért gyakorlatsoraink maximum 20 percesek. A gyakorlatok fő célja a core izmok erősítése, egy kis erőnlét javítás és persze, a zsír égetése

Torna otthonra – bemelegítő gyakorlatsor

Az alábbi videó a bemelegítő gyakorlatsort tartalmazza, ne feledd, a sérülések elkerülése érdekében minden edzés előtt alaposan melegíts be; majd az edzéseket nyújtással zárd. Várandós kismamák és azok a mamik, akik nemrég szültek, kérlek mindenképpen kérdezzétek meg az orvosotok véleményét mielőtt elkezdtek tornázni, a komplikációk elkerülése érdekében.

Mamik, mozgásra fel!

 

Ha tetszett a videó és úgy gondolod, erre a fittségre másnak is szüksége lehet, vagy egyszerűen nem akarod, hogy barátnőid további kifogásokat keressenek, ha mozgásról van szó, akkor kérlek nyomj egy like-ot, vagy oszd meg a tartalmat.

 

Share via
Scroll to Top
Send this to a friend