Box edzés otthon, erősítéssel fűszerezve, kezdőknek is

Box edzés otthon, nőknek, egyszerűen Miló Viki vezetésével Ha szeretnél formába lendülni és egyúttal kipróbálni néhány alapabb box ütést, akkor az alábbi gyakorlatsort Neked találták ki.

FittMami sorozatunk megalkotásához Miló Viki világbajnok ökölvívó és szuper személyi edző segítségét kértük, ugyanis Viki több évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhetően egy olyan, több elemből álló gyakorlatsort állított össze, ami gyakorlatonként csak 20 percet vesz igénybe, minden előképzettség és tornaeszköz nélkül, otthon végezhető és minden izomcsoportot átmozgató tornagyakorlatokból áll. Ez a hat gyakorlatsor (bemelegítés és 5 különböző izomcsoportokat megmozgató tornagyakorlat) tökéletes alternatíva a testmozgásra azoknak az elfoglalt lányoknak, mamiknak, akik nem érnek rá (vagy nem szeretnek) edzőterembe járni.

Box edzés otthon, nőknek

Ne feledd, a sérülések elkerülése érdekében minden edzés előtt alaposan melegíts be (bemelegítő gyakorlatsorunkat itt találod); majd az edzéseket nyújtással zárd. Terhes kismamák és azok a mamik, akik nemrég szültek, mindenképpen kérdezzék meg az orvosuk véleményét mielőtt elkezdenek tornázni, a komplikációk elkerülése érdekében.

Mamik, mozgásra fel!

Ha tetszett és hasznosnak találtad a fenti videót, akkor segíts, hogy Viki szuper edzésterve másokhoz is eljusson és oszd meg az alábbi lehetőséged egyikén! Ha pedig ennél többre vágysz, akkor Viki személyi edzéseket is vállal, elérhetőségét megtalálod a szakértőing között

Scroll to Top